COVID-19

De gemeentelijke begraafplaatsen zien toe op strikte naleving van de richtlijnen van het RIVM in verband met het corona virus. Er zijn 60 bezoekers welkom tijdens de uitvaartplechtigheid en de condoleance na afloop. Draag vanaf 13 jaar een mondkapje in publieke binnenruimtes.

Een deel van de gasten volgt de uitvaart dan via schermen in de zijvleugels van de grote aula. De nazit/ condoleance vindt plaats in de zalen van de kleine aula. Ook daar zijn 60 gasten welkom, op anderhalve meter afstand.

Er is een aangepaste kaart die u hier kunt downloaden. Alle catering wordt per persoon verpakt. Blijft u zitten met uw consumptie.

Voor een uitvaart zonder accomodatiegebruik geldt een maximum van 250 bezoekers. De anderhalve meter afstand blijft belangrijk, ook buiten.

De corona maatregelen hebben helaas de nodige impact op nabestaanden, die op het moment van afscheid nemen behoefte hebben samen te zijn met al hun vrienden, familie en genodigden. Voor De Nieuwe Ooster geldt dat gastheren- en dames bezoekers boven het maximum zullen verzoeken buiten te wachten.